2008-08-25
21:03:30

Ica katastrofen

Det byggs ett nytt ica här i stan, ett större! Det gamla ska bli nya systembolaget med självplock. Ica har vart för litet storleksmässigt väldigt länge. Har alltid vart trött på att det alltid är för lite varor som får plats på hyllorna, saker är slut osv. Men nu, NU känns det som om personalen skiter fullständigt i hur det ser ut i butiken!
Idag är det måndag, vilket betyder att veckans varor och erbjudande syns både i tvreklam och i butikens eget utskick som kom i brevlådan idag. Vissa billiga varor måste man dra kortet för i kortterminalen, andra varor förväntas man komma i håg i huvudet sen man läste bladet hemma. För på ICA här istan är det inte en JÄVEL som bryr sej om att märka upp veckans varor, så som killen i icareklamen gör. Nä, inte en lapp eller skylt att det är DEN HÄR varan som är billig. MAn får gissa om det är den eller den varan som var extrapris på. Det lär man ju få se på kvittot den iofs....

Och dessutom förväntar man ju sej att varorna ska finnas när man kommer redan på måndagen. Men ICKE!!
Digestivekex från Göteborgskex var ett kortdrag, men nopp, de var slut. Kyckling 2 kg från Guldfågeln fanns inte, inte heller fanns det en lapp att den var slut.. Och varmkorv på burk var slut, tills Fredrik hittade en på ett annat ställePå golvet vid grönsaksdisken låg en gurka som en gång itiden säkert vart en grön fin gurka, nu var den oxå grön, men av helt andra orsaker. Tekakorna som Linus ville ha hade en död fluga i påsen (visserligen bageriets fel).

Visst, lite pms har jag nog idag, men FAAAN va trött jag är på ica!! Hade konsum vart bättre hade jag gått dit, men det är det inte!!
Postat av: Maken

Det är innte lätt här i världen!

Puss puss

2008-08-26 | 11:31:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: