2008-12-26
08:49:00

God Jul!

Hoppas alla har en riktigt härlig jul! Nu vet jag ju att Susanne har världens sjukstuga, men hoppas ändå att tomten vågade komma in genom dörren!
Vår egen julafton var härlig! Linus är supernöjd med sitt wii, Maja sjunger Abba och färgar håret på bratz och Amalia leker i sitt nya kök.
Idag ska vi till mamma och pappa och fira jul. Jag tänkte fira annandagen med att köpa en torktumlare. Den gamla gick sönder i våras och nu har jag helt klart tröttna på vår kalla tvättstuga där tvätten aldrig torkar. Och på en skala, hur kul är det att hänga upp strumpor åt 5 personer?????

Ha en fortsatt mysjul!
Postat av: Söderlund

Har du missat bloggvärldens nya succé?



Då tycker jag att du ska få upp ögonen för den nu. Robin Söderlund är en kille som nu kommit igång på riktigt med sitt skrivande. Jobbar vardagligen som journalist, men bloggar nu på fritiden ur sig allting mellan himmel och jord. Bloggen har ett enormt brett utbud och allt som oftast drar han även med läsarna i fråga med sig i sina texter och inlägg.



Sexdiskussion - Väldigt vanligt, och intressant



Ja, detta med att "sex säljer", har väl alla hört någon gång? Det "värsta" med det hela, är kanske är att den klyschan stämmer, till fullo. Diskussioner om just sex är någonting som uppstår väldigt ofta i bloggen och det är även dessa inlägg som hamnar i "mest lästa"-listan. Inte så konstigt kanske?



Står du för dina tankar och åsikter?



Då är du just den typen av läsare som Söderlund nu söker. Bland det viktigare som finns där ute är att man kan stå för vad man tycker och tänker, även om det finns dem som ifrågasätter. Att stå rak i ryggen och säga ifrån i alla lägen - det är stort.



Du är mer än hjärtligt välkommen!



Om det skulle vara så att just du skulle få upp ögonen för Robin Söderlunds blogg så betyder det naturligtvis massor för bloggägaren i fråga och det gör verkligen skillnad. Har du inte tagit dig en titt, så ge hemsidan chansen.



Vinn en VIP-plats till exklusiv bloggmiddag!



Speciellt fram till den 20:e Januari är att du kan vinna en VIP-plats till en bloggmiddag där bland annat Blondinbella kommer att finnas närvarande. Företaget som Söderlunds blogg samarbetar med håller i middagen och det är nämligen samma företag som håller i Bellas blogg. Det kommer först att bli en exklusiv middag där du som ensam gäst kommer att få följa med Robin dit (alla bloggare inom företaget (cirka 45 stycken) kommer att finnas på plats med varsin VIP-gäst) och nu söker Robin sin.



Kan det bli du?



Gå in på bloggen, skrolla ner cirka fem inlägg för att läsa mer om hur du gör för att anmäla dig, eller klicka på fliken "viktigt" i huvudmenyn.



Stort tack på förhand, och hoppas att du ska trivas!



Xo xo´

Blogg.se

2008-12-26 | 08:53:51
URL: http://robinsoderlund.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: