2008-01-05
12:07:53

Nu är glada julen slut, eller?

Lite halvless på julgrejerna nu. Vill gärna ha kvar stjärnor o stakra, men resten är jag rätt less på. Julgrupper o dyl har fått åka idag, liksom barnens gran. Men min gran står kvar, det skulle tydligen va julgransrustning enligt Teddy innan den fick åka...Herregud, det ä la bara å slänga ut skiten!!!
Är på riktigt röjigt humör idag, skönt! Teddy, Linus o Melvin åkte till stan med en massa återvinningsskräp o sen ska de tvätta bilen!
I går kväll var vi på Stengärde o firade Rebecka som fyllt 4 år. Jättemysigt! Det var fullt med änglar där som behövde hjälp utav barnen för att kunna öppna en skattkista. Barnen fick lösa små uppgifter för att tjäna ihop stjärnbloss(tomtebloss) och islutet tändes alla dessa i ett magiskt träd och efter det gick det att öppna skattkistan o alla barnen fick en gyllene skatt med sej hem. Häst o släde, korvgrillning och en massa godis hörde oxå till. Mysigt att va ute när det är snö o kallt! Lite kalla om fötterna åkte vi sen hem o hämtade Malan hos farmor o farfar. Det var för kallt för henne ute i går.

Är sugna på en speleftermiddag i dag. Får se om det blir nån! Nu ska jag skala potatis till dagen middag, det blir potatismos o varmkorv, smaskigt värre!!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: