2008-06-26
22:50:36

Malis balis skitunge

Amalia är en pain-in-the-ass just nu. Hon gnäller, skriker och klänger och förstör HELA tiden!!!!!
Jag kan inte plocka ur diskmaskinen, för då kommer hon farande och sliter ur grejerna. Kan inte springa ner i källaren för att hämta uppe en tvätt, då skriker hon, kan inte bara gå förbi henne, för då slänger hon sina små bläckfiskarmar runt mina vader och suger sej fast och vrålar!
Vi får inte missa att stänga till Linus och Majas rum, kommer hon in i Majas rum så tar det 5 sekunder så har hon rivit halva familjen Lundbys hus, öst ut alla Majas pärlor och desutom käkat upp en näve, Går hon in i Linus rum är det roligast att pilla på hamsterburen, skriker hon efter en stund har antagligen fröken hamster provsmakat ett finger. Badrummet...Amalia har redan provat om det går att spola ner Majas prinsessklänning, Mamma räddade i sista stund. Tops är kul att hälla ut, likaså toapapper, går att dra ut ca 3 meter och mala ner i små små bitar.
Makaroner i köket tar man en näve, suger på några och droppar sen de andra lite runt om i köket. Supernice att trampa på!! Och sist men inte minst. Jag har ca 3 batterier i alla byxfickor på alla mina byxor. Amalia ÄLSKAR batterier!! Plockar ur alla fjärrkontroller hon hitter, vilket borde vara i runda slängar 7. Lite roligt var det när hon hittade ett 9 volts batteri, ni vet dom 4-kantiga som är i brandvarmare. Hon gnällde lite när hon stoppade det i munnen...Kittlade dödsskönt antagligen!

Lilla busfrö vad vi älskar dej!!
Postat av: carina

Är hon till salu, lilla prinsessan? Försök på blocket!!!

2008-06-27 | 07:45:11
URL: http://sierra.blogg.se/
Postat av: Sara

Hihihihihihihihihihihihihihihihihihihiihihihihihi!

2008-06-27 | 23:59:28
URL: http://www.fnissis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: