2010-09-14
22:06:37

Stor sorg...

Det värker i våra bröst och tårarna rinner.

Våra underbara vänner har valt att inte fortsätta sina liv tillsammans längre, utan ska gå skilda vägar...

Dessa människor kommer för alltid vara våra underbara vänner, men inte i den konstelation som vi varit så vana vid i flera år. Det är det vi sörjer...Egoistiskt, jag vet...Helt plötsligt inser man att även vårt liv kommer förändras...

Herregud, vännerna lever ju! De har inte flyttat till Australien!!!
Men de två som PAR kommer att fattas oss...

Älskade vänner!
Vi har gjort så otroligt mycket roligt ihop och de minnena kommer för alltid finnas i våra hjärtan! Ni tillhör vår familj vad som än händer, för ni har fasen inte tagit ut skilsmässa från oss, för ni minns väl att vi gifte oss i midsomras i badtunnan;-)

Vad som än händer och sker så finns vi för er! Älskar er så mycket!!









Postat av: Anonym

Tack till er underbara människor som utan att tveka väljer att stötta oss BÅDA till skillnad från endel i vår närhet, ni är helt otroliga och vi älskar er oxå och just nu känns det ganska komplicerat men vi har ju inte skillt oss från er så vänner kommer vi alltid att vara, och minnenea med er får oss att le stort, tar en dag i taget nu och ser vad framtiden har att utvisa, förhoppningsvis kommer vi två att komma överens och då är det ju heller inget hinder att vi 4 förblir vänner heller!!! Massor med kramar från oss 2!

2010-09-14 | 22:56:56
Postat av: fg

Kom får jag krama er!!!!!!!!!!!!

2010-09-15 | 08:00:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: