2009-01-31
13:30:12

Välkommen till världen!

Tidaholm har blivit ett barn rikare!
Välkommen lilla Esther!
Vi längtar efter att träffa dej och din stolta (!?) storasyster.
2009-01-30
15:32:34

Lediga dagen!

Idag tog jag som sagt ledigt. Gick ut hårt i morse o rensade mina hyllor och Malisens garderob. Slutade med 6 knökfulla kassar med kläder som fick genomgå kremation!
Efter det har det inte blivit mycket gjort. Skönt att bara vara och slappa! Linus har fått tandställning idag förresten. Typiskt nog så somnade Malan på vägen dit och var på ett ganska taskigt humör när vi var där. Tur att tandläkare Jerry gillar barn!!

Fredagsmys ska det sannerligen vara här ikväll. Utan dator har jag lovat mej själv, tror min man blir glad för det. Kanske finns nån bra film att se?
I morgon är det källarröj som gäller innan vi ska till Paulines kalas.



2009-01-29
21:56:06

working 9 to 5, eller snarare 7 to 4



Har ni lyssnat? Isåfall förstår ni! I morgon tar jag ledigt från kneget!
2009-01-28
20:51:19

Tyngden på dalskidan, älskling!

Nu har vi vart hos Veronica och Robert och prata skidweekend. Längtar såååå!
Vi ska åka på fredag morgon den 27 februari och kommer hem framåt kvällen på söndagen. Så nu har vi bokat skidpaket så är det klart.
Just nu är jag bara SÅ rädd att nåna v oss ska få maginfluensa när vi ska åka så vi får ställa in igen...Håll tummarna för att vi ska komma iväg och få en toppenhelg!!!
2009-01-27
20:53:01

Bla bla bla...

Har ingen blogglust egentligen. Är bara trött och slö och orkar inte röra en fena. Några intensiva dagar på jobbet och full fart hemma gör att jag känner mej lite sleten. Om jag bara kan försöka lägga mej i tid så jag sover ut så ska det nog bli bra. Men det är Saras fel att jag inte kommer isäng, hennes tips om www.betapet.se. Alfapet på nätet! Så himla kul och enerverande och irriterande!
Prova! (Eller heter det pröva, kan aldrig bestämma mej för vilket som är rätt...)
Men uppge inte ditt rätta namn i uppgifterna! Sara fick ett äckel efter sej i spelet och då är det onödigt att uppge rätta namn.
2009-01-26
21:27:34

Herrejävlar va´grejer!

Lite bilder från vår källare:

Detta är nuvarande "bastun", som aldrig blev en bastu utan ett förråd! Detta ska nu bli ett fräscht badrum :-)
Men vi har lite att röja först...De flesta grejer som är härinne är målar/snickargrejer och ska in i pannrummet, men då måste den gamla oljetanken ut först!

Ser han inte llite uppgiven ut redan??
Det här rummet är just nu "stora förrådet" Men det ska bli tv/datarum, visst är tapeten asgrym!!??Vill gärna behålla den!

Som synes är hyllorna tomma! Allt som var här ska vara i det "nya förrådet", men innan det är byggt så fick allt stuvas in i det rummet som ska bli groventré. Denna groventré är det rum som ska göras om sist, därför får MÅNGA saker vara där så länge...

Ja herrejävlar va grejer...Har ju inte hunnit med i brådrasket att sortera o slänga, det enda vi gjorde i går var att elda sånt vi inte ville ha, tex gammalt soffbord, nån stol, mm. Och garaget är fullt av sånt som ska vidare till återvinning eller magasinering hos svärmor o svärfar. Apropå på dem så får vi tacka dem för hjälpen med all omflyttning!
Nu ska oljetanken ut, sen ska bastun tömmas och sen...ja, vi får se vad som händer sen. Det kommer gå långsamt, veckorna är ingen idé att göra så mycket på, det får blir lite då o då!
Tepeten i närbild!

Så söt! Prästkragar ala 1972
2009-01-25
21:01:53

Pappsens pizzabjudning!

Nu ikväll har vi firat pappsens födelsedag genom tradionell pizzabjudning på Gondolino!
Mycket gott!

Här öppnas paketet med VÄDERSTATIONEN, (som inte är köpt i Ullared...hrmpf...)

Pauline, Emelie och Linus! Pauline fyller 8 år idag! GRATTIS!!!!
Men hon ville inte dela kalas med farfar, så nästa helg blir det Paulines tur att ha kalas!

Systrarna Lindh...behöver man säga mer?

Systrarna Lindhs mamma och min bror!

Malan tog slumpen, eller var det sumpen!?

Tack för maten! Ser fram emot nästa år!
2009-01-25
12:23:59

På G

Idag ska vi fira min käre far som fyllt år i veckan, bilder kommer senare!

Men nu ska vi börja röja vår källare inför det stundande byggprojektet! Även om detta återkommer jag med bilder!


Ett av mina  senaste inköp. G som i Gulliden, eller att vår familj alltid är på G.
Eller G som i Galen, eller G som i G-punkt. Eller G som i Gosa...Listan kan göras lång!
2009-01-24
10:15:46

Arg, sur och ilsken mamma!

Är ingen snäll,trevlig och glad människa idag...För lite sömn, för mycket huvudbank. Började  dagne med att ryta åt barnen att tv:n stod på för högt och skällde på Maja för att hon väckte mej o Malisen...

Vi hade tjejkväll i går! Michan, Susanne, Marie och Anna-Carin var här. Vi käkade, drack vin och tjötade o tjötade...Finns inga spärrar alls i det här gänget!!!
Sen såg vi på sex and the city, the movie. Och åt en jättesmarrig tårta som Susanne hade med sej! Vi hade som vanligt hur kul som helst!
I säng kom jag vid 02, hoppades att Malan åtmistone skulle sova till 7.30!
Nejdå!
5.40 vaknade hon. Låg sen o skrek, vred o vände o grejade tills hon fick välling vid 7 då Teddy gick upp (han jobbar idag)sen somnade vi om precis strax före 8!
 YES!
Men vem kommer neddundrande 8.36 om inte Maja!
Hon blev inte glatt bemött av sin lejonmamma...
Just nu längtar jag efter att få gå o lägga Malan igen och få soffan för mej själv!

(måste vara pms...)
2009-01-22
22:13:49

Semlereceptet!

50 g jäst
100 g margarin
3/4 dl socker
3 dl mjölk
1 L mjöl
1 tsk salt
1-1,5 tsk kardemumma

Smält margarinet, häll på mjölk o socker. Smula i jästen när blandningen är ca 37 grader. Blanda i resten. Knåda till en blank fin deg. Jäs i 30-40 minuter. Dela degen i 14 bitar o rulla bollar. Låt jäsa i 30 minuter. Grädda i ca 8-10 minuter i 220 grader. Om man vill ha mjuka bullar kan man pensla dem försiktigt med lite smör när de kommer ut, annars blir det bullar med lite hårdare yta. Vilket man nu föredrar.

Mandelmassa:
200 g mandel
Socker efter behag
Inälvor från bullarna
ev lite mjölk, grädde eller vatten att späda blandningen med.

Kör ner mandel o socker i matberedare eller mixer. Gröp ur bullarna. Om man vill så blandar man med inälvorna med mandelmassan. Jag själv tycker det blir godare så. Man behöver inte ta allt!

Sen ska det givetvis vara vispgrädde och florsocker, men här låter jag er fantasi ta överhanden!

Nu kan alla mina läsare göra lika underbara semlor som jag !!!
2009-01-22
17:08:26

Grattis Jacob 2 år!

Stort grattis till lilltrollet Jacob på 2-årsdagen! Vi kommer på lördag och busar med dej!!
2009-01-22
17:05:32

Semlepremiär

I går var det semlepremiär i Gulliden. Det var Maja som önskade sej semlor och snäll morsa som man är så slängde jag i hop en deg och gjorde semlebullar och mandelmassan gjorde jag givetvis själv!


Det var gott vill jag lova!
2009-01-20
19:41:38

SARA!!

Sara! Vi vill ha homeparty i pedagogik!! Åker du ut akut? Vi har lite svårt att förklara för vår sån att 1*3 blir 3 och inte 4...
2009-01-20
17:28:45

forts. bygget

Ju mer jag tänker på det, desto bättre blir det.
2009-01-19
21:52:18

Nya byggplaner!

Oj vad vi funderar på vårt utbygge! Har ju vart inne på att göra en utbyggnad på ca 60 kvm, vi har skissat, kissat och tänkt!

Idag var Teddy ledig och jag jobbade! Rätt som det är kommer följande sms:
För 200tusen får du det här: Nytt tak, ny panna, ventilation, varm tvättstuga, nytt badrum som går i vitt och blått, groventré, tv/datarum, alla barn får varsitt rum, nya fönster och utan att vi bygger ut. Mer tid över för kärlek dessutom!

Hur?? Undrade jag.
Vårt sovrum i källaren är jättestort, det skulle delas av och första halvan skulle bli tv/datarum, visserligen fönsterlöst, men är man på bio så är det ju så!
I garaget finns en källaringång, den skulle fräschas upp med ny ytterdörr och rummet man kommer in i skulle få garderober och bli en groventré. Uppe skulle Linus få ta minsta rummet, han är ju aldrig på sitt rum ändå. Amalia får Linus gamla rum.
I källaren finns dessutom en befintlig toalett (i bedrövligt skick) och en "bastu" som används som färg och verktygsförråd. Detta skulle röjas ut och bli ett riktigt stort badrum med duschkabin och snygga handfat. Värmen skulle ses över och kanske byta ut den gamla pannan från "long time ago"till en mer effektiv. Ventilation skulle installeras. Fönstren i hela huset skulle därefter bytas ut undan för undan. Och taket ska så småningom bytas ut.
Det där med mer tid för kärlek har jag inte fattat än, men men!
En sak i taget får man väl ta!
Vad tror ni om det här projektet då? Då skulle the house bli THE HOUSE. I toppskick och fulländat och alla får plats och jag slipper frysa om fötterna i källaren och vara ständigt förkyld hela vintrarna pga av inomhusluften!
2009-01-19
21:29:15

En sån överraskning!

En sådan överraskning för Robert Karlsson att vinna "årets manliga idrottare". En sådan total överraskning att han...hade ett färdigskrivet tal i fickan!
KASS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009-01-19
06:39:48

Orkidéetips!

Jenny gav ju lite pelargontips för en tid sedan, nu ska jag ge lite överlevnadstips för orkidéer! Jag har ett gäng orkidéer, de blommar nästan jämt. Efter några år blir de dessvärre fula med massor av stänglar som spretar åt alla håll, mycket luftrötter oxå, men lever gör de!
Jag har aldrig nånsin planterat om en orkidée, kanske är en bra idé om man vill slippa en massa luftrötter!? När mina fått några år på nacken och har lite väl spretiga stänglar och fula luftrötter, då mördar jag dem helt enkelt! PANG! Ner i soptunnan!

Hur gör jag för att få dem att överleva då?
Alla dessa tips om att sänka ner dem i en hink vatten (herregud, risk för mord!!) Eller gödsling, äh, bullshit!
Nä, i fönstret trivs de bäst, sen kan de få en skvätt vatten typ var 10:e dag, här räknas inga decilitrar och millilitrar, häll på en skvätt bara. MEN, det måste finnas lite lecakulor i botten, annars drunknar ju de stackarna igen! Ja, vad gör jag mer? Inte ett skit, världens enklaste blommor, sen blir de så här fina!

2009-01-17
21:38:08

Shoppingresa!

Som alltid när vi åker till Ullared så sker det ganska impulsivt och det brukar alltid hända nåt oväntat. Idag var inget undantag!
Klockan är 8.34 och vi har inte klivit ur sängen:
-Sa vi åka te Ullared i da ällä?
-Kan vi la!
Klockan 9.36 åkte vi! Farmor tyckte synd om Malisen att behöva vara på Gekås hela dan, så hon fick vara där!
Linus och Maja höll vi på gott humör med diverse smörgåsar, kex och frukt och löften om att få köpa nåt. Diverse önskelistor droppade in på telefonen under nerresan. Mamma ringde om en pryl till pappa på hans födelsedag. Strumpor till Lövbacken, spel till Pauline, snus till farfar, bondgård till Jocke...Vi hittade allt utom bondgården som var slut. :-(

Att vi åkte var för att hitta skidkläder till vår resa. Känner inte för att lägga ut flera tusen på kläder som jag använder nån gång om året... Och vi hittade massor av snygga jackor! Jag hade så svårt att välja att jag försökte smuggla ner 2 jackor i kundvagnen, men Teddy upptäckte min lilla hemlighet...
Så jag fick väl försöka välja medans..
-"Gekås kundradio informerar att butiken stänger om 10 minuter, vi uppmanar alla kunder att gå mot kassorna"
Så den här blev det:

Softshelljacka för 299 spänn! Jag har lovat mej själv dyrt o heligt att gå ner 2 kg och ett antal centimeter tills den 27 februari, annars blir det jobbigt att få igen jackan...
Ett par snygga termobyxor i svart o grått blev det till också. Ett underställ och ett microfleeceställ, rånarluva och handskar och långa sköna skidstrumpor!
Teddy hittade den här jackan:

Tuffa karln!
Dessutom hittade vi en jätteläcker taklampa till vardagsrummet och en ny dvdspelare, då vår gamla har börjat låta så konstigt sen Amalia fixade lite med den.
När vi betalat och packat ner allt gick vi och käkade! Vi var förundrade över hur billigt det blev. Vi hade räknat med närmare 4000 men det gick bara på drygt 2000. Men Teddy var nöjd, så vi funderde inte mer på det förrän vi skulle packa in i bilen. Var är lampan och pappas present???? Ojdå, säger Teddy! Det var så stora kartonger, så vi hade lagt dem åt sidan när vi packade upp på varubandet för att ta dem sist. Och där ligger de än!!!! HELVETE!!! Vi hade hittat en sån jättebra present till pappa, som dessutom var åtskilliga hundralappar billigare där än på andra ställen! Vi gick ju ut när det stängde, så det gick ju inte att kila in igen heller. Nån lampa blev det inte heller och dvd får knaggla vidare.

Bara att konstatera, det gick precis som vanligt, inte riktigt som vi tänkt oss...
2009-01-17
09:17:43

Impulsiv!

Idag känner jag mej impulsiv och på gott humör!
Jag tar med mej man och tre bran och åker till Ullared!
Skriver mer sen!
2009-01-16
14:32:14

Vårt hus!

Många tankar kring vårt hus är det just nu. Situationen är ju just nu att Amalia behöver ett eget rum, och de större barnen behöver ha ett rum för dator o tv, tv-spel för att få vara ifred. Det saknas minst 1 rum...
Nu finns följande alternativ:

*Data/tv-rummet går fetbort och Amalia får flytta in i det yttepytterummet, hon som har flest stora prylar såsom rutschkana, spis, tält mm...

*Göra budgetutbyggnad, det minsta rummet blir en genomfart ut till garaget som byggs om till 2 sovrum, toalett och liten hall. Garaget kommer följdaktligen fortfarande "se" ut som ett garage utifrån, ingen snygg lösning. Men en tillfällig, barnen växer snart upp och vi kommer ha överflödigt med rum...Dessutom måste nytt garage/förråd byggas i backen utanför.

*Stora byggnationen, garaget kommer rivas och bli en större tillbyggnad med 2 sovrum, badrum/tvättstuga och hall med förvaring, tillbyggnaden får en förlängning med carport/förråd.

*Superbyggnationen. Samma som föregående punkt, men nu byter vi ut pannan också, lägger nytt tak på gamla husdelen och byter fönster. Nu kommer hela huset se ut som ett HELT hus och inget kommer behövas göra på flera år! Och vi är härmed ruinerade...

*Vi river skiten och bygger ett nytt, som har alla förutsättningar och önskemål!!! (och nu har vi gjort personlig konkurs...)

Vad röstar ni på???
2009-01-16
14:22:11

*Glitter*



Bara gillar det här kortet! Årets nytillskott i julgranskulesamlingen!
2009-01-14
21:42:46

Nu är glada julen slut...

...och granen har vi kastat ut...

Dans kring granen var ju givet! Agnes, Maja, Melvin, Linus, Jonna, Amalia och Vilmer höll i gång!

Upp o hoppa Vilmer, vi ska ju dansa!! (Va fult det är med nappar i munnen...)

Givetvis kom tomten! Numera iklädd t-shirt, vi går ju mot varmare tider, dessutom hade han shoppat på ICA!

Jonna, Linus och Malisen!

Melvin verkar nöjd med innehållet i gottepåsen!

Ja, så var den sista granen ute! Skönt, nu går vi mot ljusare och varmare tider!
Jag längtar efter våååååååren!
2009-01-14
17:27:47

Julgransrustning

Om en timma är det dags att slänga ut julgranen! Teddy är i stan å köper godis och nu ska här stekas pannkoakor till alla barn som ska vara med! För visst äter man pannkakor på julgransrustning??!!
2009-01-12
20:21:47

Skidweekend!!

Jippie! Vi ska åka på skidsemester!
Lyxhelgen på Gothia Towers i Göteborg "sket" ju sej kan man ju säga...Och just det erbjudandet fanns inte kvar mer, så jag letade vidare efter nya äventyr!
Skidweekend i Sunne blev det! Det är ca 12 år sen åkte slalom, så lite spännande är det allt! Dessutom har jag bara åkt i Mössebergsbacken i Falköping och 1 gång i Knaggebo. Det ska bli MYCKET spännande...
Väldigt tryggt känns det då att Veronica och Robert hänger på, skönt med några som kan berätta hur man tar sej upp för backen med diverse olika liftar...
Så den 27 februari bär det av!
2009-01-11
22:21:23

Har så roligt!!

Klockan börjar bli mycket, men jag vill inte gå och lägga mej, har så himla kul!!
Sitter själv inne i barnens datarum med en hög gamla fotoalbum och en scanner!

Bredvid det här kortet i ett album från Parisresan -99 står följande:
"Först för mycket sol, sen på tok för mycket vin"



Japp, tror det var så... För de som inte känner igen mej, så är det jag som är den blonda med benen i vädret...
Teddy är en riktig Teddy, ser ut som han ser på tv (fransk porrfilm???) Marie ser lika väck ut som jag. Richard verkar ju hålla kameran i stadig hand. Minns att det luktade skumt i deras rum. Marie hade trampat i hundskit... Ja herregud, den resan kommer jag aldrig glömma...Men det tar vi en annan gång!

Mer kort, mer kort...

Tobias Holmgren pratade om mina frisyrer häromdan, om att jag nog har haft alla man kan tänka sej, inklusive hårfärger. Men den här frisyren är nog ta mej tusan i världsklass den fulaste jag haft!!!!!!!!! (jag skäms när jag tittar på det...)


Damen bredvid mej heter Vivi-Anne och är en gammal jobbarkompis som jag saknar mycket, hon är pensionär nu men bjuder då o då hem oss på smaskiga luncher!

Fler fula kort...

Så här kunde man (ursäkta, KAN fortfarande) allt som oftast hitta mej i min ungdom, med fjärrkontroll i näven och ryggläge i soffan. Här verkar jag ha en riktigt bad hair day dock...

Med Grållan tryggt på magen och morsans mjukisdress i den gräddvita skinsoffan from the ´80´s...

Apropå from the ´80´s. Här skulle jag och Frida på 80-talsfest på hotellet för x antal år sen, jag minns att Frida vann första pris i utklädnad, 300 spänn i baren, jag minns tequila, sen minns jag inget mer...






Ytterligare en frisyr, nu rak page. En av de lyckligaste dagar i min ungdom. Dagen då jag fick en häst! Min alldeles egna häst Zamona kom hem!

Sista kortet för i kväll är på Linus. Tror han är runt 2-3 år. Han hittade en ful grön  hatt i en garderob . En hatt som Fredrik som liten fått av sin farmor som vart på en resa i Österike eller England eller nåt för massor av år sen. Den hade Linus på sej dag som natt, det gick inte att få av honom den. Minns att jag skämdes som en gris när vi gick på torget en onsdag o Linus prompt skulle ha den på sej. Jo han måste vart 3, för han hade den på sej dagen då han började dagis oxå...


I handen håller han i en liten kanon man laddade med plastkulor, denne laddade han när bvc-sköterskan Kerstin var på besök och sköt på henne...sabla unge...

Nu är det natti natti och mer sköna kort kommer en annan dag!



 
2009-01-11
14:36:28

Vad tråkig jag är!!!

Jag har blivit så tråkig, tråkiga meningslösa inlägg och inget kul att berätta!
Men jag har en fruktansvärd kaloribomb i ugnen. Fikagäster i eftermiddag och både mjöl och kakao var slut här hemma, fram med receptboken o leta efter mjölfria recept.
Valet föll på Nougatkaka, mjöl och kakofritt och nougaten som blev kvar i julas går åt. Sen att det är 3 hekto smör i får man ge blanka faan i. Man kan låta gästerna äta och så kan man gräva fram en gammal skorpatill sej själv! Jo, tjena....
Jag var på Previa på hälsokontroll häromdan genom jobbet. Åh! Allt var så bra, fantastiska värden hej å hå, du måste verkligen tänka på vad du äter med så fina värden osv...tills det var dags för vägningen...hmmm...Varför väger man alltid mindre hemma än på andra ställen???
Nu MÅSTE MÅSTE jag göra nåt åt detta. Vikten i sej är jag inte så hemskt missnöjd med, men dallret! Jag vill ha muskler och en platt, nåja, plattare mage!
Så nu vet i faan om jag inte ska införskaffa mej ett gymkort ändå! sen är det bara tiden som saknas, kan man köpa den på ICA?
2009-01-10
19:31:29

Tjejdag!

Idag har jag och Veronica haft en go dag ensamma!
Vi började med lunch på Mangos i Skövde, vi var typ själva där...Konstigt med tanke på att de fått stänga ner ett par gånger pga magsjukor...Vi mår iallafall bra, gott var det oxå!
Sen köpte vi en massa popcorn o gosade ner oss i varsin biofåtölj.
AUSTRALIA
Riktigt bra film, som tog sej på slutet! En riktig biofilm med alla storslagna vyer.
Länge sen  jag o Virre träffades på tumanhand, kul att få prata ostört utan en massa busiga barn omkring. När vi ändå hade lite lugnt så hade jag guidning genom Tidaholm på hemvägen :-)

När jag kom hem hade Teddy gjort hemgjord pizza med barnen, gott! Nu ska vi slå våra kloka ihop och fundera på om vi ska sälja Volbeatbiljetterna för att istället åka på skidsemester...Svårt.
Konserten är 7 mars i v10 och vi väljer på att åka v.11 o v. 13 till Sunne. V 11 är ju chansen för fint vinterväder större, men då är vi borta 2 helger irad = går inte. Alternativ 2, åka v13 o riskera att backarna är isiga eller moddiga, men kanske lyckas komma iväg på Volbeat den 7 mars...Ska grunna lite!
Skål!
2009-01-08
20:33:49

Maja ute på hal is



Fredrik var med barnen vid Mullsjön i går och åkte skridskor, Maja tyckte det var lite halt, Linus var smart och hade rullator...
2009-01-08
20:04:00

Gry måste besökt min blogg

Ja, nästan så jag undrar om inte Gry Forsell har vart här och läst, för igår på Grammisgalan hade hon ju en jätteläcker klänning med ursnygg urringning!
Grattis Gry!
2009-01-06
20:35:36

Gullidens Lilla Häxa!

Vet i fasen vem hon brås på, men inte har jag en BLÅ tunga...

Svart hår har jag, och bra hårväxt, men inte på långa vägar så här...


Nu vet jag, det måste va Teddy hon brås på...

Han är ju även känd för sin alldeles speciella tunga.......
2009-01-06
20:28:40

Teddys jullov

Tänkte bara visa vad Teddy har gjort på sin julledighet...


2009-01-06
18:18:02

Vardag

I morgon börjar vardagen igen. Åtminstone för mej. Barnen och Teddy är lediga i morgon, men för mej börjar kneget igen.
Ska försöka göra lite vettiga scheman. Har beslutsångest om jag ska jobba kortare dagar eller vara ledig 1 dag i veckan. Jobbar 80% fortfarande. Barnen har ju det skönare om vi slutar tidigare på dagarna, men på jobbet blir det så hattligt när jag ska gå kl 14 när vi egentligen jobbar till 16. Linus o Maja har ju ingen nytta av en helledig dag, de måste ju ändå till skolan!
Jaja, får se hur det blir när vi sätter oss med schemat.
2009-01-05
16:19:46

Packade!

Nu är barnen snart färdigpackade, en ska till Lövbacken, en ska till kusinen och en ska till farmor o farfar. Sen åker jag o Teddy till Världens Ände för att festa! Det blir tjejgänget med respektive ikväll hos Jenny o Mikael, ska bli illkul. Sist när det var fest i Göteborg med allihop låg ju Teddy däck! Men inte idag!
Bara Marie och Joakim som inte kommer de är på vintersemester lyckosarna och Johan  som kanske kommer senare. Och brorsan är mutad så han kör hem oss inatt, gulledej!

För er som inte vet var Världens Ände ligger så är det den orten som innehar fabriken "Kinnarps"...;-)

2009-01-05
10:44:01

Städa ut eller inte?

Har en känsla av att folk allt snabbare och snabbare städar bort julen...
Här har barnens gran åkt ut idag, av praktiska själ, den började barra och då är det inte mycket att spara. Annars är det ju faktiskt trettondag jul nu, så det får vara kvar lite till. Men för mej räcker egentligen adventspyntet, det är lagom mysigt. Men bösiga dukar och halvkassa julgrupper är bara fult fult fult...
Så lite mer städning blir det idag. I morgon kommer Veronica och Robert o kidsen, och jag antar att vi är bakis efter kvällens fest hos Jenny o Mikael, så det är lika bra att ha allt klart idag!
FAsen, nu skiner solen in oxå, fy fasiken vad dammet yr. Nä, bäst att dra igång!
2009-01-04
18:46:42

Den lilla desserten!


Den lilla desserttallriken var det ja. Eller ja, en hel mattallrik full av smaskens. Chokladrippelglass, jordgubbsglass med mascarpone, brownie, mums mums, grädde och hallon. Allt upplagt mycket snyg...nja..., snarare hastigt uppslängt bland alla skrikiga barn ;-)
Jodå, mätta blev vi allt på nyår!
2009-01-03
21:54:59

Gry´s rymmande tuttar!

Egentligen helt meningslöst att gnälla om detta, men ändå...

Skicka Gry fucking Forsell på stylingkurs!!!!!!!!

Ena veckan iklädd grå säck med puffärm, andra veckan för liten paljettklänning där brösten fördubblas och istället för att visa upp en gullig gravidputmage ser hon bara riktigt smällfet ut.

Herregud, modet nuförtiden är ju som gjort för gravida, men hon har lyckats missa detta. Förresten, hon är lika illa klädd gravid som ogravid. På sommarkrysset hade hon alltid för små klänningar där brösten hotade att trilla ur. Snyggt med urringat, men fult då de är på väg att lämna sin trygga hamn...

2009-01-02
10:51:59

Dagarna efter

Jag sov till klockan 9 idag!!! För många andra är det som att gå upp kl 6, men för mej är det som att jag sovit bort halva dan!
...9...
Amalia somnade kl 19 i går och sov oxå hon till 9...Sviter efter nyårsfirande!
Nyår som förresten blev lugn för min del, trots bilder som säger annat, Teddy skötte festandet...Huset fullt var det med 6 vuxna och 7 barn. Livat värre, men kul! Våra barn knoppade in först, längst höll sej Albin till 01.45 då vi la oss allihop!

Idag är en skön, vacker dag! Vi ska snart upp till Lövbacken och klämma i oss de sista lussekatterna. Hade tänkt promenixa, men det är 10 minus och Amalia är genomförkyld, kanske får bli bilen ändå. Mina kinder gillar inte kyla, de svullnar och sen får jag utslag. Lite rosacea finns det allt kvar i kroppen...
Fredag betyder myskväll, men jag har ingen ordning på vad det är för dar längre, myskväll är det varje kväll ju. I går började vi Sex in the city-maraton, 3 avsnitt på raken, halva 1:a säsongen. Hur många säsonger finns det, nån som vet??
'


Albin och Tilda festar!!

2009-01-01
20:43:55

Partydjuret

Den här underliga varelsen tog min kropp i besittning i går...
2009-01-01
20:41:00

Till mamma och pappa




Givetvis har jag inte glömt av er, men hade bara "halvtaskiga" kort på er, men tjatar ni så...hehehe...