2007-11-27
08:11:04

Kalashelg!

Men kära nån. Har knappt haft en minut över att sätta mej o skriva. Vad har hänt...
Jo i torsdags var det 6-månaderskontroll. OK stämpel i rumpan. Allt var bara bra, Malan vägde 8150g o var 70 lång. Sen bar det av till Baltak på personalsamling med jobbet. Jag blev uppvaktad med tårta och blommor för lilla Amalias skull. Hon uppträdde utan anmärkning! På eftermiddan var jag o barnen på mekka för att beställa tårta, Tobbe , Anna-carin o barnen hängde på. Fullt ös!

I fredags kväll hade vi kalas nummer 2 för Linus fast han ännu inte fyllt år! Mamma, pappa, farmor , Stefan och Pauline var här. Linus blev stolt över sina skridskor som han ska prova på torsdag. Playstationspel och pengar fick han oxå. Linus bjöd på hamburgare och marängtårta. Mums!
I lördags var det lördagsträff för barnen, jag o teddy o malan åkte till stan och fixade sista paketet och hämtade tårta och kransar på mekka. Sen fick vi fika hos Therese o Rolle. Freja o hennes kompis Kajsa tog hand om Amalia en stund.
Hem igen o ruscha undan lite. Freja och Jonna ska sova över så barnen bäddade i sina rum och tog fram lakan o pumpade madrsser. Vi hade en helmysig kväll med lasange, baguetter och julmust. Vi åt till vi storknade, utom Maja som inte visste var storkna var, så hon vågade inte äta för mycket :-) Sen kollade vi på eurovision junior song contest (härligt namn). Jonna och Linus gick o la sej halv 10, Maja 10, men jag o Freja höll ut till halv 11. Fredrik var med Conny och kollade efter vildsvin...

Söndagmorgon, Linus födelsedag. Han o Jonna är vakna. Klockan 8 smyger vi upp och tar med oss Freja och Maja o knackar på hos Linus. Ja må han leva!! Han blir jätteglad för sina paket, Dominobana med tåg till, dvdfilm och en ny plånbok och hårgele och chokladkalender. Men sen kommer den store överraskningen: EMILIA träder in i rummet. Eller ja, Teddy lyfter in hennes bostad i alla fall. Guldhamstern Emilia tillhör nu familjen Gulliden. Välkommen till Tykonfamily Emilia!
Linus blir givetvis överlycklig. Men...hamster är nattdjur, hon var inte vidare leksugen, så barnen satte sej i soffan och åt frukost och kollade på "mysteriet på Greveholm".
Sen gick dan i ett huj. Jenny Mikael o Tilda kom förbi en sväng.Kalas på eftermiddagen med farmor, farfar,Marie o Rickard o kusiner, Veronica o Robert Felix o Fillipa. Discokula, läskiga masker och expriment! Han var jätteglad för allt! Tänk att våran myskille redan är 7 år!! Grattis min lille plutt!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: