2011-12-31
16:15:42

Dukat för nyårsfest!

mms_img-97393117 (MMS)

Dukat för nyårsfest!

2011-12-30
22:48:53

Julen i ett nötskal!

Kära nån va dålig jag är på att uppdatera. Har inte haft lust, ork att blogga. Men nu får jag ta mej i kragen!
Är så förjordat trött, inte fysiskt, men psykiskt. Det var några intensiva veckor på jobbet innan jul som tog all energi som fanns, och mer därtill, sen tänkte jag slappna av mellan jul & nyår, men där ligger så mycket å gror i hjärnan på saker som ska förberedas och grejas på jobbet så det är lögn att få stopp på hjärnaktiviteten.
Vissa dar går bättre, andra vaknar jag vid halv 6 på morgonen och går från vilopuls till 200 på ca 12 sekunder... Nästa vecka är det dags att dra igång lite bättre rutiner och då kanske det släpper. Ska försöka jobba undan de där jobbiga uppgifterna snabbt så det går att komma vidare!
Har ju vecka 5 att se fram emot då vi drar till fjällen:-)

Julen då? Den har vart bra!Det var en mysig julafton med go Tomte och mys med släkten. Men så snöpligt kort bara... Alla var nöjda å glada med sina klappar, granarna barrade som vanligt, Teddy har gått runt och snorat och skyllt på hyacinterna, barnen har bråkat och allt har vart precis underbart! Som det ska vara när det är jul! Vi har hunnit träffa massor av vänner i mellandagarna och det har verkligen piggat upp! De är så goa!!
Legat i soffan och sett på film har vi gjort, ätit upp allt julgodis, vilket resulterade i risig mage, surprise!

I morgon är det nyår. Nyår är inte så specielt för mej egentligen, men i år blir det 3-rätters med Fredriks syskon med familjer. Det kommer bli sköj! Inköpen är gjorda, rödvinssåsen är klar och i morgon ska jag duka, det är alltid kul att få pynta lite:-)

På juldagen firade vi jul med Farmor, vi snapsade Baileys redan kl 11 på dan. Vi hade så mysigt, fikade och tittade i gamla fotoalbum!

Gott nytt år på er Bloggisar!!
2011-12-29
13:43:16

Lid'ens blomsterhandel har fått fnatt;-) p...

mms_img441433677 (MMS)

Lid'ens blomsterhandel har fått fnatt;-) penséer mellan jul å nyår!

2011-12-23
17:18:44

Syskonbråk och trevliga samtal!

Det börjar närma sej!Dagen har vart seg, trots att jag var ledig...Är trött och har inte fått så mycket gjort som jag tänkt. Barnen har bråkat och jag har vart på dåligt humör... Ingen bra kombo! Men jag har hunnit prata med Faster i telefon, alltid lika trevligt och Martin o Linda kom förbi på en fika. Det lyfte hela den här dan! Och nu kom min älskade make hem, så nu börjar vi dan före dan firandet på allvar! Nu ska skinkan in i ugnen:-)
2011-12-23
17:14:00

Farmors tomte!Den här tomten tog jag hand om när Farmor flyttade till mindre boende tidigare i år. Den är barndom för mej! Han har fått en fin hedersplats bredvid tv:n!
2011-12-18
20:01:02

En helg i december!


"Min" gran!

"Barnens" gran

Åh nu är det mycket jul i stugan!! Huset är pyntat, granarna är klädda, knäcken är kokad och pepparkaksburken är näst intill TOM!! Lika bra det! Ingen som är sugen efter jul iallafall:-)

Käraste Emma är här och kommer stanna tills på torsdag. Idag jobbar hon och det känndes konstigt när vi skulle äta kvällsmat, det fattades nån vid bordet... Märks att hon hör till familjen!
Jag har förresten fått en fantastisk julklapp av Emma. Hon har lagt ner en enorm tid på att spara ner hela min blogg 4 år bakåt och lagt på cd! Åh va glad jag blev!! 4 års liv finns nu för alltid sparat till våra barn! Tusen Tack Emma!!

1,5 timme effektiv shopping har jag och min man ägnat åt oss idag, det tar på den långa önskelistan, men några klappar återstår. Men vi har ju några dagar på oss!
Eftermiddagen blev en riktig myseftermiddag, Marie å Rickard och barnen kom och fikade och sen såg vi nya Smurffilmen tillsammans! Riktigt bra faktiskt!
Deras kisse Rex passade på att mysa han oxå, har aldrig träffat en sån skön katt som han!
2011-12-13
12:30:49

Finner inga ord...

Häromdan fick jag ett telefonsamtal från en vän.
Hon har drabbats av en mardröm...bröstcancer...
Detta jävulens påfund!

Man finner inga ord som passar för att trösta, men man kan finnas där.Rosa bandet från Lindex. "Fight against breastcancer"
2011-12-12
15:34:41

Somrigt!

2011-12-07
08:07:38

Myselimys!

Ledig dag och morgonmys i soffan!

Inte ett avsnitt får ju missas av julkalendern, den är ju jättebra!!
Idag ska vi åka till Veronica & Filippa på förmiddagen och leka lite. Sen är det nog dags att göra ett röj i huset.
Ha en bra dag vänner!!
2011-12-07
08:02:06

Tomtemor!

Trolltyg i Tomteskogen! Denna underbara film blev förra veckan teater när Kulturskolans teatergrupp och kör satte upp den på Saga!
Åh det var så bra!!!

Lite suddigt, men Maja är Lisas Mor till vänster.
Ikväll är det mer teater som gäller för Maja, då framför 3:orna julspel för föräldrarna!
Ska bli kul:-)
Och på lördag morgon får man släpa sej upp till Luciamorgon i Biblo. Denna lilla goa 9-åring har många strängar på sin lyra!
2011-12-05
22:37:26

Sov istället!

Ligger i sängen med datorn på högkant och fylls av julstress! När ska vi pynta, när ska vi köpa alla klappar och när och var ska vi köpa granen? Och hur ska vi hinna med alla sjuttielva luciatåg?

Jösses! Tänk att den där känslan känner jag igen, kan det vart förra året jag kände den, eller året innan, eller??

SOV!!