2008-02-08
11:30:19

Fika med brudarna!

I går eftermiddag var det fikastund med Susanne och Michaela. Vi var ju Julius, satt där och inväntade hungern för att kunna beställa deras underbara hamburgare. Men när vi väl skulle beställa så serverades de bara på lunch...suck...Vi fick nöja oss med Grillad baguette, vilket inte är fy skam heller!

Nu har jag och Maja och Amalia vart ute en stund, gick till farmor o farfar och fikade. Vi diskuterade utbyggnad av vårt hus, vilket rent kvadratmetermässigt inte behövs, men ett sovrum fattas ändå, fast vi har så mycket yta. En groventre skulle jag oxå tacka gud för! Halleluja!
Tänk sen med 2 tonårstjejer i huset oxå. Då krävs det mer än en toalett!!
Men, allting kostar ju...För i så fall måste vi bygga nya garage, det skulle bli carportar i hop med förråd, vilket inte skulle va helt fel iom att det enda förråd vi har ute är vårt 1bilsgarage. Vilket gör att vi inte får plats med nån bil i garaget för där ska gräsklippare, 4hjuling, cross och en hoper cyklar och uteleksaker få plats...

Det tål att tänkas på! Ska kanske köpa en triss i helgen :-)
Postat av: carina

Har precis vunnit på en skrapbingo, så jag kan bidraga med 30kronor till utbyggnaden eller en av tonårstösera kan i framtiden få bo hos mormor och morfar, nej förresten det är nog lättare med Linus.

2008-02-08 | 14:04:27
URL: http://sierra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: