2007-12-29
22:00:09

Kär i Arn!

Arn! Den bästa film jag sett på väldigt länge, kanske den allra bästa? Lääängtar efter nästa film!! Har man läst böckerna o sen ser filmen brukar det ju vara lite B. Men inte i det här fallet. Visst gick handlingen snabbt frammåt, men inget som störde.
Jag har bara läst den första boken, så för mej är det riktigt spännande , har ju ingen aning om vad som väntar!! Är lite småkär i Arn...rodnar...sicka ögon!!
Barnen hade vi lämnat på lite olika ställen, Linus o Maja var hos morfar o Amalia hos farmor o farfar. När vi kom hem hade Amalia somnat i farfars knä, hur gulligt som helst!!
 Nu är klockan snart 22, bara Maja kvar som är vaken. Hon o Teddy är osams om spargrisen, Maja har slaktat sin o tagit ur innehållet. Fredrik försöker övertyga henne om att grisen är mycket hungrig, men NEJ! Maja ska ha sina pengar. Då tog jag andra pengar som hon hade o la i grisen, å det var inte bra det heller...Nu har hon sina pengar i sin plånbok som hon lagt under kudden...Jaja, får hon sova på saken så blir det säkert bra.
Maja trotsar ju rätt rejält just nu, jag fick ett hysteriskt anfall på henne förrut i dag o vrålade på henne. Sen skvallrade hon för pappa o sa att jag hade skrikigt så hon fick "jävla ont i öronen"...Jaa, så går det när man inte är bättre pedagog...Vi pratade om saken jag o barnen, att blir vi riktigt arga kanske vi kan vråla kokosnöt eller nåt liknande. Fast inte i ansiktet på varandra utan gå nån annastans! Det höll i 25 minuter, sen åkte Maja på en snyting av Linus i bilen...

Nu ska jag klå teddy i kasino, vi spelaade i går kväll. Jag späade skiten ur han! Haha! Förlorar jag idag så ska jag gå ut på trappan och skrika: KOKOSNÖT!!! fast då undrar nog grannarna...gonatt!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: