2007-12-27
22:28:14

nödvändigt ont...

Blä för räkningar! Fy sjutton vad de kan ta musten ur en...Jaha liksom, det är den 27 i dag o det känns som pengarna redan är slut...Frys in julskinkan sa Teddy, nu blir det julskinka på längden o tvären resten av månaden. Så här är det varje år i januari, februari.
 Tokigt att vi betalar mer för bredbandet än för elen...och så mycket pengar man lägger på telefoni överhuvudtaget, mobiler, fast telefon och bredband. Åsså boxer på det. Herregud! Det var billigare på august strindbergs tid!
Följer honom på tv just nu, det är riktigt bra faktiskt. Sista minuterna sänds nu, men Malan vaknade för välling, så vi spelar in slutet. Ska sätta på o se resten om en stund!
Kallt som satan är det här, men nu vet vi orsaken. Julgranen står precis vid termostaten och lyser...Har dratt på ordentligt nu.
Men för alla er som läst om prostens barnbarn så vet ni nog vem som snart går o drar av den igen...men i nödens tider kanske vi får ta på en tjockare tröja iofs :-)

Åt kyckling o klyftpotatis till kvällsmat, mums efter all julmat! Vi kollade på vad vi spelat in med videokameran det sista samtidigt. Men Amalias dop fick vi spola förbi, hon skrek så hissnesamt så man hörde inte vad Mats sa ändå...
Jaha, så var det fredag i morrn igen, jag fattar inte hur fort det går!! Får se vad vi ska hitta på i morgon då. Jag borde fortsätta sortera kläder i tvättstugan. Har hur mycket ren tvätt som helst! Men barnens regn o vinterjackor ska tvättas innan det är dags för skola o dagis igen.
Nu är klockan halv 11, nu ska vi se på slutet för Strindberg!
  Natti!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: