2007-11-15
21:53:59

Svart i rutan...

Faans jädra skit!!
Tv H****et la av! Mitt på bästa sändingstid! Mitt i "vad blir det för mat" Precis när Per skulle hälla i honungen så blev bilden svart o vi kunde bara höra ljudet! Bytte kanal, provade att stänga av o på. Nä, vår tv har blivit en radio!

Mmm, det var ju jädrans kul! För ett år sen la den av 7 dagar före julafton. Vi velade fram o tillbaka om vi skulle köpa ny eller laga. Men vi valde laga, mycket pengar att köpa ny. Jojo, den höll ett år för 1100 spänn i allafall!

Så på nåt sätt var det väl meningen att vi inte skulle köpa ny dator just nu då!
Fast å andra sidan finns det ju minst 2 andra tvapparater i huset, men ...ja ni vet...
Det tog i alla fall inte mer än 16 minuter innan Teddy satt o kollade på nätet efter en ny!

Döden döden...

Nu har vi haft familjebuffen, skäms lite. Kunde ju inte göra så mycket. Linnea o Alice hade ju lagat allt redan när jag behagade dyka upp. Malan hade förresten inga problem med öronen, men däremot lite infekterad i halsen...alvedon...
Kom jättemycket folk och alla tyckte det var gott å det var det verkligen. Fläsket tog slut, men morotspannkaka kan de äta på jobbet i flera dagar. Kalopsen var underbar, bad om receptet men det fanns minsann inget!!
Då kan hon (Linnea) få komma hit o laga det när jag blir sugen på det nästa gång om det ska vara på det viset!!!

Linus bröt i hop inte mindre än 3 gånger eller var det 4... Teddy hade lagt upp en tallrik med mat åt honom, han blev sur för han skulle minsann göra själv. Mamma tog hans tallrik. Jag följde med han o gjorde en ny tallrik. Bröt ihop, det var ju inte HAN som lagt potatisen på tallriken. Jag tog hans portion. Sen fick han själv sköta sej vid buffebordet o då gick det bra! Sen var det nåt bryt när mamma råkade berätta nåt kul han sagt osv...suck.. Maja fick ett bryt för att hon inte vann nåt på lotteriet..."alla kan inte vinna" gick inte hem. Teddy vann en superbra vinöppnare. Ser fram emot att få använda den...hehe...

I morron är det fredag IGEN!
Maja har dopdag o jag sa till Linus att vi skulle ha myskväll! Varpå han svarade :-Ska du va hemma? Det brukar inte du va på fredagar, du vet ju inte va vi brukar se på? (vilket inte kommer bli ett stort problem just nu)
Mmm, då får man lite dåligt samvete! Men i morron kväll ska jag vara hemma, det lovar jag!

I morron på teddys lunch ska vi ta grisarna under armen o gå till banken. Ska bli ett kul (!?) projekt. Kommer i håg bland de första gångerna när Linus var liten och han fick ett bryt (ovanligt?) när han skulle lämna ifrån sej pengarna. Det var ju inte därför han sparat dem, för att ge bort dom!
Nu är det minsann tvärtom, det Linus har i sin plånbok ska minsann sparas, inte användas, så är han med mormor eller farmor brukar de får betala! Smart grabb, borde lära mej ett o annat av honom!

Nähä, hopp i säng med Stieg Larsson!
Vi ska ha en angenäm stund tillsammans innan lampan släcks!
      Gonatt!
Postat av: Linnea

Vadå nu då, är inte det att vara med och jobba när man skalar potatis i timtal m m! Tack för igår, allt gick ju väl! Kan väl knåpa ihop nåt recept på kalops nån da då!!!!!
Kram till er alla! från Linnea

2007-11-16 | 07:33:55
Postat av: Carina

Hade det inte varit bättre och haft en angenäm stund med Fredrik?

2007-11-16 | 21:24:33
URL: http://sierra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: