2009-04-04
22:40:37

Aprilväder!

Idag har vi haft en fantastisk dag med sol och 17 grader varmt!
Vi har tillbringat näst intill hela dagen utomhus, förutom på förmiddagen så jag äntligen blev klar med målandet i Malans rum. Nu har alla 3 barnen varsitt rum på övervåningen. I morgon ska jag fixa i ordning gardiner och möbler i hennes rum. Det fattas nån förvaringsmöbel, men det får vara tills jag hittar nån lämplig. Hennes säng ska målas vit, men det får bli till sommaren.
Teddy har haft lite uppehåll i källaren, rördelarna som skulle kommit i fredags blev försenade...Så är det jämt när man har tänkt göra nåt. Men han har tvättat alla trädgårdsmöbler istället, de behöver slipas och oljas också, men de dög gott idag ändå. Jenny, Mikael och barnen har vart här i eftermiddag och kväll, vi har suttit på altanen och både fikat och grillat korv. Barnen har lekt och lekt! Det var trötta och smutsiga barn som somnade här i kväll. Nåt kvällsbad hann vi inte med. Linus sover dessutom över hos Jonna i natt.
Lilla Mala Bala har vart lite kinkig idag, kanske är hon lite öm i halsen? Förkyld har hon blivit också, får se vart det leder.
I morgon ska det tydligen inte bli fullt lika vackert väder, men vad kan man begära så här i början av april?!
Hoppas ni andra har haft en lika underbar dag som vi!
Postat av: Sara

Ja, det var verkligen sååååå skönt igår! =)

2009-04-05 | 16:11:40
URL: http://www.fnissis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: