2009-01-19
21:52:18

Nya byggplaner!

Oj vad vi funderar på vårt utbygge! Har ju vart inne på att göra en utbyggnad på ca 60 kvm, vi har skissat, kissat och tänkt!

Idag var Teddy ledig och jag jobbade! Rätt som det är kommer följande sms:
För 200tusen får du det här: Nytt tak, ny panna, ventilation, varm tvättstuga, nytt badrum som går i vitt och blått, groventré, tv/datarum, alla barn får varsitt rum, nya fönster och utan att vi bygger ut. Mer tid över för kärlek dessutom!

Hur?? Undrade jag.
Vårt sovrum i källaren är jättestort, det skulle delas av och första halvan skulle bli tv/datarum, visserligen fönsterlöst, men är man på bio så är det ju så!
I garaget finns en källaringång, den skulle fräschas upp med ny ytterdörr och rummet man kommer in i skulle få garderober och bli en groventré. Uppe skulle Linus få ta minsta rummet, han är ju aldrig på sitt rum ändå. Amalia får Linus gamla rum.
I källaren finns dessutom en befintlig toalett (i bedrövligt skick) och en "bastu" som används som färg och verktygsförråd. Detta skulle röjas ut och bli ett riktigt stort badrum med duschkabin och snygga handfat. Värmen skulle ses över och kanske byta ut den gamla pannan från "long time ago"till en mer effektiv. Ventilation skulle installeras. Fönstren i hela huset skulle därefter bytas ut undan för undan. Och taket ska så småningom bytas ut.
Det där med mer tid för kärlek har jag inte fattat än, men men!
En sak i taget får man väl ta!
Vad tror ni om det här projektet då? Då skulle the house bli THE HOUSE. I toppskick och fulländat och alla får plats och jag slipper frysa om fötterna i källaren och vara ständigt förkyld hela vintrarna pga av inomhusluften!
Postat av: Lina van der Putten

De låter verkligen jättespännande =)

2009-01-19 | 21:57:10
URL: http://lvdp.blogg.se/
Postat av: Sara

Jaa, varför inte? Mest nyfiken är jag på vad mer kärlek skulle innebära, hihi! KRAM =)

2009-01-20 | 06:25:47
URL: http://www.fnissis.blogspot.com
Postat av: fg

jadu Sara blir väll att bygga ut ett rum till...

2009-01-20 | 12:44:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: