2009-01-26
21:27:34

Herrejävlar va´grejer!

Lite bilder från vår källare:

Detta är nuvarande "bastun", som aldrig blev en bastu utan ett förråd! Detta ska nu bli ett fräscht badrum :-)
Men vi har lite att röja först...De flesta grejer som är härinne är målar/snickargrejer och ska in i pannrummet, men då måste den gamla oljetanken ut först!

Ser han inte llite uppgiven ut redan??
Det här rummet är just nu "stora förrådet" Men det ska bli tv/datarum, visst är tapeten asgrym!!??Vill gärna behålla den!

Som synes är hyllorna tomma! Allt som var här ska vara i det "nya förrådet", men innan det är byggt så fick allt stuvas in i det rummet som ska bli groventré. Denna groventré är det rum som ska göras om sist, därför får MÅNGA saker vara där så länge...

Ja herrejävlar va grejer...Har ju inte hunnit med i brådrasket att sortera o slänga, det enda vi gjorde i går var att elda sånt vi inte ville ha, tex gammalt soffbord, nån stol, mm. Och garaget är fullt av sånt som ska vidare till återvinning eller magasinering hos svärmor o svärfar. Apropå på dem så får vi tacka dem för hjälpen med all omflyttning!
Nu ska oljetanken ut, sen ska bastun tömmas och sen...ja, vi får se vad som händer sen. Det kommer gå långsamt, veckorna är ingen idé att göra så mycket på, det får blir lite då o då!
Tepeten i närbild!

Så söt! Prästkragar ala 1972
Postat av: carina

Ni slänger väl inget av värde!!!! Tänk på nostalgiska mormor, men ni har ju inte bott där så länge att det kan vara antikvärde på grejerna än!

2009-01-26 | 22:04:03
URL: http://sierra.blogg.se/
Postat av: Sara

Vad kul med ett nytt projekt!

Lycka till - kommer säkert bli urbra!

2009-01-27 | 07:37:21
URL: http://www.fnissis.blogspot.com
Postat av: linda

Oj oj, nu händer det grejor. Vad kul att ni är på G

2009-01-27 | 09:54:27
Postat av: Anonym

Tycker inte att det var så mycket grejer utan ganska bra ordning.Då skulle du se vår källare där är det fördjävligt.Det går knappt att komma ner där. Även om vi röjt flera gånger så tar det inte så lång stund innan vi har lika mycket skit igen.

// Monica//

2009-01-29 | 17:09:05
Postat av: Jenny

Behåll tapeten!!!

2009-01-31 | 00:57:58
URL: http://trisselina.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: