2011-07-17
21:30:57

Va gör vi på dara?

5 arbetsdagar kvar till semester!
Känns nästan konstigt att ha semester så sent, vi har ju redan gjort massor och vart ute med husvagnen några gånger, och med det underbara vädret som vart i flera veckor så känns det som sommaren varat jättelänge! Hoppas bara vi får känna av sommarvädret under vår semester oxå...
Fredrik gick på semester i fredags men började sedvanligt med sin magåkomma, stress och bekymmer på jobbet i samband med semesterdags brukar aldrig slå fel. Nu hoppas vi att Imodium plus, proviva och imogaze gör sitt till och håller honom i schack så han slipper bli sängliggande!

I fredags fick vi spontant besök av Michan och Fredrik och deras söta tjejer! Älskar spontana grejer och vi hade en trevlig kväll!
I går åkte vi på "Elin-turné", först till Elins esplanad i Skövde med Emma o Philip och sen vidare till Moster Elins glassrestaurang i Hjo, vi "glassade" runt i hamnen och hade det bara gött ett par timmar. På kvällen kom Martin och Linda, vädret var underbart och vi satt på altanen och tog ett eller några glas rött och planerade vår Skånesemester som är i antågande. Teddy mådde dock inte så bra och somnade mitt i planeringen ;-) Men han kan va lugn, vi planerade bra utan honom!

Inatt kom så familjen Modig ner från Krokom för att bosätta sej i Gate, så idag åkte vi bara 10 miuter för att hälsa på dem istället för 10 timmar! Lite kartongbärande och studsmatteuppsättning och sen lämnade vi dem i sitt plockande för att handla lite och för att ta en kopp kaffe hemma hos Emma o Philip.

Avslutningsvis så har jag skurat toaletten i husvagnen, kul va;-)

Nedräkningen har börjat: 5...

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: