2012-02-05
22:35:08

Home sweet home!

Vi är hemma! Men hade gärna stannat ett tag till. Barnen ville inte heller åka hem. Vi vill åka mer skidor och ville vara lediga mer!!!

Hemresan var lååång, hade på känn att det kunde vara bilkö ner genom sälenfjällen, det var det för 2 år sen oxå när vi var i Hundfjället, men att det skulle vara så här trodde jag aldrig! Från Hundfjället som ligger längst upp och ner till Sälen by är det 2 mil, då åker man förbi Tandådalen, Högfjället och Lindvallen. Denna sträcka brukar ta ca 20 minuter, den tog 2 TIMMAR!!! Bilar så långt ögat kunde nå!
Tack gode gud för dvd i bilen och ballerinakex!
Vi som räknat med att äta lunch i Vansbro kl 13.30 kom dit kl 15.
12 illhungriga människor slängde sej ner vid ett bord och vräkte i sej mat! Fördelen med att komma sent var att det var tomt på folk:-)
Så det tog 8 timmar hem idag, och barnen skötte sej ypperligt, tills vi var 4 minuter hemifrån, då braka hevetet löst och en trött, utmattad förälder (jag) bad de två bråkande barnen (Linus o Maja) fara och flyga om de inte slutade slåss snart!
Men lite mat i magen och en tidig läggning så var alla nöjda och glada igen (läs tysta)

Ett stort TACK till familjen Larsson/Svensson för en fantastisk vecka. Med 8 barn i huset hade man kunna förutspå en smärre katastrof, men de har haft så himla kul, och nu har vi alla tinnitus:-)
Stor kram på er!

Ska smälla ut lite bilder en dag. Men nu ska jag sova... Men det tjuter så förbaskat i öronen....:-)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: