2009-07-04
15:19:13

Receptet på Bountykakan här!


Bountykaka

4,5 dl socker
4 dl mjöl
1,5 tsk vaniljsocker
3 tsk bakpulver
4,5 msk kakao
3 ägg
225 g smält smör/margarin
2,25 dl kokande vatten

Vispa ägg och socker. Tillsätt torrvarorna, därefter smör och vatten.
Grädda kakan i 175 grader i 20-35 minuter. Låt den svalna.

Smörkräm:
225 g smör/margarin
4 dl florsocker
2 ägg
drygt 1 påse cocos

Smält smöret och rör ner resten av ingridienserna. Låt svalna. Bred över den kalla kakan.

Granering:
250-300 g ljus blockchoklad
2 msk olja eller smör

Bred över kakan. Ställ kakan kallt och skär sen upp i bitar.

Helmumsig kaka som jag fått recept på från Veronica.
Nyttig är den inte, men god!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: